Carwrapping, plastidippen

Carwrapping

Carwrapping betekent letterlijk ‘auto inpakken’. Deze moderne techniek zorgt ervoor dat auto’s omgetoverd worden tot rijdende reclameborden. Daarnaast kiezen veel consumenten ervoor om hun auto te carwrappen, omdat dit ook de style van een auto kan veranderen. Tijdelijk uw auto veranderen naar een bepaalde style? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Af-druk.com is al jarenlang gespecialiseerd in het stylen van auto’s, motors en andere voertuigen. Onze ervaren ploeg helpt u graag met het opnieuw stylen van uw voertuig.
Hoe werkt het?
Wij maken gebruik van hoogwaardige kwaliteit, waarbij uw auto wordt ingepakt met vinyl dat zorgt voor een nieuwe look voor uw voertuig. U kunt uw auto carwrappen in glans, mat, zijdeglans, carbon fibre, brushed metal of zelfs colour folie. Uw voertuig kunt u helemaal naar eigen smaak maken, want zelfs camouflage of carprints zijn mogelijk. Gemiddeld bedraagt de levensduur van een carwrap circa vijf tot zeven jaar.
Kan ik mijn auto nog wel wassen?
U kunt gelukkig uw auto nog steeds wassen: in de wasstraat of zelf afspuiten. Over het algemeen kunt u beter wel kiezen voor het normale programma, zonder wax. Het goedkoopste programma voldoet dus prima. Bij voorkeur maakt u uw voertuig wel zelf schoon, met de hogedrukspuit. Wees voorzichtig met de randen van de wrap.

Plastidippen

Plastidippen is een goedkoper alternatief voor wrappen of overspuiten van een voertuig. Plastidip is een verwijderbare verf die direct over de ondergrond van een auto wordt geplaatst. Dit zorgt enerzijds voor een nieuwe look en anderzijds voor een goede beschermlaag. De dip is op een later tijdstip weer gemakkelijk te verwijderen.
De voordelen van plastidippen
Een plastidip heeft verschillende voordelen. Het wordt op de ondergrond aangebracht, waardoor het product altijd weer van het voertuig af kan. Als u dus een tijdelijke, ludieke actie op uw auto wilt is plastidippen een goed alternatief voor bijvoorbeeld carwrapping of overspuiten. Een ander groot voordeel is dat de plastidip als extra beschermlaag functioneert.

img-1710

img-1659

img-6661